Collaboratory

Digitale werkplaats


Binnen de Volkstellingen website is een digitale werkplaats opgezet voor onderzoekers, die fysiek op verschillende lokaties werken. Het doel van een zogenaamd collaboratory, een samenvoeging van de woorden collaboration en laboratory, is om de onderzoekers te ondersteunen in hun analyse van de gegevensbestanden van de volkstellingen. Onderzoekers hebben hier de ruimte om informatie over zichzelf achter te laten, publicaties, tekstuele bestanden en ruwe data te deponeren.
 
Actief deelnemen aan het Collaboratory


Onderzoekers die actief gebruik willen maken van de mogelijkheden die het ''collaboratory'' biedt, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. Als u zich niet aanmeldt, kunt u toch een globale indruk krijgen van de digitale werkplaats bij de Onderzoekers. Zonder aanmelding is het echter niet mogelijk om een eigen collabarotory pagina actief te gaan gebruiken.
Voordat u zich aanmeldt vragen wij u de Gebruikersvoorwaarden te lezen en deze in acht te nemen.

 
Inloggen


Wanneer u van het website beheer een gebruikersnaam en wachtwoord hebt verkregen kunt u via de knop login rechtsboven op de website inloggen.

Wanneer u dit vanachter een hele strenge firewall probeert kunnen er problemen optreden, neem in zo'n geval contact op met het beheer van de website (volkstellingen at dans.knaw.nl).
 Last modified: 05-07-2007 18:23